Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ovaj tjedan u Zagrebu se održava 2. konferencija Ambalaža i Etikete

Iako je još rano govoriti o svojevrsnoj tradiciji, no nadamo se da će se zaista u to i pretvoriti, drago nam je najaviti 2. po redu konferenciju Ambalaža i etikete. Konferencija se ovaj tjedan, točnije u četvrtak, 10. 11. održava u Zagrebu u hotelu Antunović.
Kao i prva konferencija održana 2019. godine i ova je izazvala veliko zanimanje kako tiskara tako i korisnika ambalaže. Više od 130 sudionika koji su najavili svoj dolazak na konferenciju najbolje svjedoči koliko su ambalaža i etikete zanimljiva područja.

Zanimljiva iz više razloga. Prvo,  prisutne su i nezamjenjive u gotovo u svim područjima masovne potrošnje te predstavljaju svojevrsni prvi kontakt kupca s proizvodom.  
Drugo, ambalaža i etikete dva su kontinuirano najbrže rastuća područja unutar grafičke industrije.  Prema podacima Smithers-a, globalno tržište ambalaže će, prema predviđanjima, do 2024. godine dosegnuti vrijednost od vrtoglavih 1.05 bilijuna dolara. Tržištu tiska etiketa predviđa se da će do 2024. dosegnuti vrijednost od 41 milijardu dolara, što je godišnji rast od 3%.
Treće, zbog svega navedenog ove su industrije ogroman ekonomski pokretač, što u ova izazovna vremena nije zanemarivo.

Konferencija Ambalaža i Etikete okupit će 11 odličnih predavača (tko su pogledajte na linku) koji će svaki iz svog kuta pokazati trendove u proizvodnji, dizajnu i tisku ambalaže. Također, ove je godine značajan dio tema posvećen ekologiji, prije svega pitanjima reciklaže i kružne ekonomije koja za sobom vuku cijel niz elemenata od dizajna, preko odabira materijala do pravilno odabrane tehnike tiska.

Program pogledajte ovdje. Opširniji izvještaj s konferencije očekuje vas u newsletteru idući tjedan.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content