Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pako – Open House povodom četvrt stoljeća poslovanja

DIGITAL WORKFLOW = PROFIT

Tvrtka Pako d.o.o. posluje već dugi niz godina na tržištu Hrvatske i Slovenije, naime od 1992. godine su distributeri renomiranih robnih marki repromaterijala i opreme za industriju reklamiranja, tiska i oglašavanja. Osim strojeva i repromaterijala vrlo su aktivni u organizaciji raznih radionica i događanja kroz koja educiraju svoje klijente te im predstavljaju nove tehnologije i procese unutar grafičke industrije.
Prvi Open House, koji će se održati ove jeseni, predviđen je za 14.09., u petak u njihovom izložbenom salonu, na adresi Slovenska vas 4c, 8261 Jesenice na Dolenjskem, Slovenija.
Teme ovog događanja su podijeljene u 5 segmenta:
– Print&cut tvrdih materijala
– Production Print + digitalna dorada
– DTG proces
– Sublimacijski tisak
– UV gadgeting

Posjetiteljima će biti predstavljena optimizacija procesa tiska i dorade kombiniranjem tiskarskih uređaja Canon, Handtop, Epson i Roland te doradnih sustava proizvođača JWei-rezača, Promac CNC, Promac laminatora, Promac BannerWeldera te HY laserskih rezača.

Navratite u Pako 14.09. i saznajte još puno trikova koji će doprinijeti vašem poslovanju.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content