Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PAKO preuzeo distribuciju NANODIY tehnologije za Sloveniju i Hrvatsku

Nakon niza europskih zemalja, NANODIY dolazi u Sloveniju i Hrvatsku. Specifična tehnologija tiska termo preslikačima na pamučne majice, sigurno će dobiti veliki broj poklonika.

Vrlo mala početna cijena ulaganja u opremu, visoka kvaliteta i trajnost otiska te mogućnost tiska na široki spektar materijala, prednosti su NANODIY tehnologije. Uz nisku cijenu otiska i visoku brzinu produkcije koja je omogućena jednostavnošću NANODIY tehnologije, tisak je vrlo prihvatljiv za naklade od samo jedne majice, ali i vrlo konkurentan sitotisku kod tiska većih naklada majica. Uz nisku cijenu i u vrlo kratkom roku može se otisnuti stotinjak kolor majica.

Rasprostranjena distribucijska mreža poduzeća PAKO u Sloveniji i Hrvatskoj te učestale radionice koje PAKO organizira zasigurno će popularizirati ovu novu tehnologiju i na našim tržištima.

 

www.pako.si

www.nano-diy.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content