PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PAKO “Rigid Open House” – 11. i 12.04.2017.g.

Aktivno proljeće nas očekuje u poduzeću Pako d.o.o. Početak godine je bio vrlo aktivan sa odrađenim prezentacijama zatvorenog tipa za usko specijalizirane grafičke teme, a za početak četvrtog mjeseca je najavljen zanimljiv događaj RIGID OPEN HOUSE. Tema ovog događanja je prezentacija grafičkih rješenja u tisku i doradi pločastih materijala namijenjenih reklamnoj industriji.

Posjetitelji će moći isprobati pisač Oce Arizona 318GL, entry level model sa 2,2 m roll opcijom. Stroj dolazi u CMYK+W kombinaciji. Kao nadopuna mu dolazi digitalni doradni sustav u obliku Summe F1612 sa kompletnom opremom. Naglasak će biti na tisku krutih aplikacijama te aplikacijama sa visokom dodanom vrijednošću.

Uz naglašene modele prikazivat će i Canon ImagePROgraf, pisač na vodenoj bazi sa fotografskim karakteristikama ispisa te mogućnošću “borderless” ispisa (ispis bez margina).

Uz gore navedene pisače, posjetitelje očekuju i već znane tehnologije EPSON SureColor SC-S40610 i SC-S60610 sa produženim jamstvom na 4 godine, RolandDG pisači sa integriranim rezačem te samo pisači, Summa rezači, Nanodiy tisak na tekstil sa EPSON desktop pisačima i još mnogo drugih zanimljivosti.

Kao prednajava ovog događanja, u PAKO-voj poslovnici u Rijeci, 30.03.2017. godine će biti održan manji “Roland Open House” gdje posjetitelje očekuju najnoviji Roland noviteti, desktop UV pisač LEF300 te Roland SG540, najnoviji pisač sa integriranim rezačom.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content