Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PAKO “Rigid Open House” – 11. i 12.04.2017.g.

Aktivno proljeće nas očekuje u poduzeću Pako d.o.o. Početak godine je bio vrlo aktivan sa odrađenim prezentacijama zatvorenog tipa za usko specijalizirane grafičke teme, a za početak četvrtog mjeseca je najavljen zanimljiv događaj RIGID OPEN HOUSE. Tema ovog događanja je prezentacija grafičkih rješenja u tisku i doradi pločastih materijala namijenjenih reklamnoj industriji.

Posjetitelji će moći isprobati pisač Oce Arizona 318GL, entry level model sa 2,2 m roll opcijom. Stroj dolazi u CMYK+W kombinaciji. Kao nadopuna mu dolazi digitalni doradni sustav u obliku Summe F1612 sa kompletnom opremom. Naglasak će biti na tisku krutih aplikacijama te aplikacijama sa visokom dodanom vrijednošću.

Uz naglašene modele prikazivat će i Canon ImagePROgraf, pisač na vodenoj bazi sa fotografskim karakteristikama ispisa te mogućnošću “borderless” ispisa (ispis bez margina).

Uz gore navedene pisače, posjetitelje očekuju i već znane tehnologije EPSON SureColor SC-S40610 i SC-S60610 sa produženim jamstvom na 4 godine, RolandDG pisači sa integriranim rezačem te samo pisači, Summa rezači, Nanodiy tisak na tekstil sa EPSON desktop pisačima i još mnogo drugih zanimljivosti.

Kao prednajava ovog događanja, u PAKO-voj poslovnici u Rijeci, 30.03.2017. godine će biti održan manji “Roland Open House” gdje posjetitelje očekuju najnoviji Roland noviteti, desktop UV pisač LEF300 te Roland SG540, najnoviji pisač sa integriranim rezačom.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content