Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pako – Stiže prvi Oce Colorado 1640 u regiju

Prva javna prezentacija Oce Colorado 1640 pisača u Europi, nakon FESPA-e, održat će se 13. i 14.09.2017. u poduzeću PAKO.

Poduzeće Pako d.o.o. djeluje gotovo trideset godina na tržištu regije u implementaciji digitalnih tiskarskih rješenja u grafičku industriju. Svoju suradnju sa Canonom su pokrenuli prodajom Oce segmenta plošnih pisača.

Ovim putem najavljuju ekskluzivnu prezentaciju u svojem show-room-u, 13. i 14.09.2017., gdje će posjetiteljima prezentirati novi pisač Oce Colorado 1640.

Oce Colorado 1640 je pisač koji je baziran na inovativnoj Uvgel tehnologiji ispisa. Ovaj pisač se od dosadašnjih tehnologija razlikuje po visokoj produktivnosti. Maksimalna brzina ispisa na medije koji dozvoljavaju niže kvalitete je 159m2/h, dok je brzina u visokom modu kvalitete 40m2/h.

Ima revolucionarni sustav LED-UV sušenja i radi na niskim temperaturama (kontrolirana radna temperatura na 28°C). Pogodan je za tisak na veliku količinu medija, posebno na iznimno tanke i na temperaturu osjetljive medije. Boja nanesena na medij se polimerizira pomoću UV svjetla a tako stabilizirana boja ima iznimno visoku otpornost na mehanička oštećenja. Kemijski sastav boje omogućuje ispis na različite medije sa identičnom, visokom kvalitetom aplikacije.

Proces tiska je sa uređajem Oce Colorado 1640 potpuno automatiziran, od uvlačenja medija, koje pisač sam radi, senzora koji kontroliraju kvalitetu ispisa i u toku rada uočene nedostatke ispravljaju pa do automatskog čišćenja ispisnog sistema.

Ukoliko smo Vas barem malo zainteresirali predstavljanjem ovog pisača iznimnih karakteristika, slobodno posjetite poduzeće PAKO d.o.o., 13. i 14.09.2017., u njihovom show-room-u, na adresi Slovenska vas 4c, Jesenice na Dolenjskem, u Sloveniji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content