PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pako webshop donosi novu razinu korisničkog iskustva

Kako bi i sebi, ali i svojim klijentima olakšala i pojednostavila proces narudžbi repromaterijala, tvrtka Pako Sign Parts nedavno je predstavila e-commerce platformu, odnosno webshop. Zahvaljujući njoj proces naručivanja sada je automatiziran. Dostupnost repromaterijala na skladištu s cijenama vidljiva je 24/7, a sam postupak narudžbe jednostavan je.

Novi web shop u kratkom intervjuu predstavio nam je gosp. Grega Šimunovič, direktor tvrtke. Kako nam je rekao, o ovoj ideji razmišljaju već dugo, no tek su mu se posljednjih godinu dana ozbiljno posvetili. S obzirom na tempo, ali trendove u grafičkoj industriji vezane uz digitalizaciju poslovanja, nije teško zaključiti zašto su se u tvrtki Pako Sign Parts odlučili na razvoj e-commerce platforme. „Web shop nije danas nice to have, nego must have“, ističe gosp. Šimunovič.

Webshop zamišljen je kao b2b platforma i namijenjen je, prije svega, kupcima iz Viscom segmenta. Proces registracije vrlo je jednostavan. Potencijalni kupac prijavom u sustav dobiva lozinku na osnovu koje mu se prikazuju cijene, dostupne zaliha te svi tehnički podaci odabranog artikla. U slučajno specijalnih uvjeta, kupcu se automatski uz cijene prikazuju i dogovoreni rabati. Bez prijave u sustav, web shop može se razgledati poput bilo kojeg drugog kataloga.
Koji su proizvodi dostupni u web shopu te koje sve prednosti web shop donosi kupcima, pogledajte u intervjuu. na našem YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content