Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pametna ambalaža nastavlja impresionirati i u 2019.

Ostalo je nešto malo više od 30 dana do okretanja nove stranice na kalendaru i ulaska u novu godinu, ali marketinške agencije i dizajneri već su počeli razmišljati o tome u kojem bi se pravcu mogla razvijati ambalaža u 2019. godini. Pametna ambalaža jedno je od područja koje će sigurno nastaviti impresionirati sve dok se potrošači oslanjaju na pametne telefone kako bi ostali povezani s prijateljima, ali i omiljenim robnim markama.
Stručnjaci specijalizirani za korištenje interneta stvari (IoT) u povezivanju s potrošačima, predviđaju tri nova područja korištenja pametne ambalaže koja bi odjeli za razvoj ambalaže mogli iskoristiti za napraviti korak naprijed.
Predviđanje br. 1: Tijekom 2019. godine na tržištu će biti dostupno i u interakciji će se naći više od 10 milijuna proizvoda robe  široke potrošnje (FMCG). Korištenje NFC (near-field communication) aplikacija kod potrošača eksplodirat će nakon što novi modeli iPhona postanu masovno dostupni. To je bitno iz razloga jer brendovi time dobivaju 10 milijuna prilika za personalizirane razgovore sa svojim krajnjim korisnicima i bitno mijenjaju postojeći odnos između robne marke i potrošača. Svaka interakcija korisnika s proizvodom donosi nove uvide ne samo gdje i kada je proizvod kupljen i korišten, nego i tko ga je kupio.
Predviđanje # 2: Brendovi će u vlastitoj „kući“ koristeći vlastite resurse početi istraživati  svoje inovativne sposobnosti i laboratorijske programe.
Zašto je to bitno? Stvaranje prototipa postaje sve brža, proširuje se broj tehnologija koje treba istraživati, brend je u mogućnosti educirati puno veći broj ljudi bez potrebe za radionicama,  a umjesto toga približava se tehnologiji i u konačnici štedi vrijeme i novac.
Predviđanje # 3: Agencije će početi ponuditi “IoT / Voice” savjetovanja kako bi iskoristile rastući interes.
Pritom IoT / Voice neće donijeti nikakvu bitnu inovaciju, ali će pomoći etabliranim tvrtkama, specijalistima u ovom području da pokažu da su pravi partneri  uvijek spremni

148294038

za nove vrste inicijativa.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content