PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pametniji ispis uz AccurioPress C7100/C7090

Želeći razviti stroj koji radi pametnije, s inteligentnom automatizacijom i novim tehnologijama te usmjeren na osiguravanje stabilnosti i produktivnosti, Konica Minolta nedavno je tržištu predstavila novo rješenje. Radi se o seriji digitalnih pisača u boji AccurioPress C7100 / C7090.                                                            

Kako ističu u Konica Minolti, razvoj nove serije AccurioPress C7100 / C7090 vođena je idejom – ispisujte pametnije! Fokus je stavljen na optimiziranje performansi, unapređenje tehničkih karakteristika s ciljem rasta ukupne isplativosti iskoristivosti. S AccurioPress serijom bit ćete u mogućnosti obavite više poslova za kraće vrijeme zahvaljujući inovativnim tehnologijama po kojima je Konica Minolta već poznata na tržištu.

Ovo su samo neke od značajki nove serije:

  • Inteligentna automatizacija

Intelligent Media Sensor IM-101 trenutno detektira vrstu medija koju koristite čime se ostvaruje značajnu uštedu u vremenu za pripremu poslova. Istovremeno, IQ-501 Intelligent Quality Care Unit konstantno kontrolira i korigira intenzitet boja tako da je svaki identičan. S obzirom da nema potrebe za kalibracijom ili proverom podešavanja, produktivnost je značajno povećana.

  • Unapređene opcije završne obrade

Opcionalni četverostrani in-line trimer, TU-510,  omogućava rezanje i perforaciju što proizvodnju vizitkarti, knjižnih blokova, kupona ili bilo kojih drugih aplikacija čini jednostavnom i efikasnom, bez dodatne opreme ili angažiranja operatera.

  • Eco-friendly toner

Serija AccurioPress C7100/C7090 koristi najnoviji Konica Minolta eco-friendly toner nazvan Simitri V. Sa karakterističnim mat izgledom otiska, omogućava superiornu kvalitetu na različitim medijima do 400 g/m2 i tisak rezolucije od 2.400 x 3.600 dpi.

Više o seriji i naprednim mogućnostima koje donosi pisali smo i u prošlom broju Print Magazina.
Cijeli članak, osim u tiskanom, možete pročitati i u online izdanju.

Zašto se radi o pametnoj investiciji, pogledajte u videu!

Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content