Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Paperworld 2018 – rezervirano 80% prostora

Paperworld 2018 će se održati u Frankfurtu na Maini u periodu od 27. do 30. siječnja 2018. godine. Vjerujemo da će nadolazeći Paperworld 2018 biti adekvatno predstavljen sa proizvođačima grafičkih proizvoda iz regije Adria Balkan koji su se ove godine predstavili u velikom broju.

 

 

Iako su pozitivna iskustva Paperworlda 2017 još uvijek svježa, pripreme za sljedeće izdanje već su u punom zamahu. Samo šest tjedana nakon početka faze prijava, oko 885 izlagača već je rezerviralo preko 80 posto izložbenog prostora. “Ove godine brojni izlagači iskoristili su početni popust i rezervirali svoj izlagački prostor. Ovaj pozitivan odjek pokazuje da je Paperworld događaj godine za tiskarski sektor i najvažnija internacionalna prodajna platforma za sve ozbiljnije proizvođače grafičkih proizvoda i uredski segment.”, kaže direktor tvrtke Paperworld Michael Reichhold. Sljedeće će godine proizvođači papira, uredskih potrepština i tiskanica predstaviti najnovije proizvode i trendove na području “Ured vizionara” i “Trendovi tiskanica” u sedam dvorana Frankfurtskog sajma i izložbenog centra.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content