Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PERAGRAPHICA-Papir za perfekcioniste

Sa Peragraphica papirima Mondi je na tržište lansirao novi portfelj nepremaznih dizajn papira. Papir je proizveden sa ciljem da ispunjava zahtjeve kreativne industrije i daje savršen ispisni rezultat. U srednjoj i istočnoj Europi, Peragraphica je dostupna isključivo putem Mondijevog dugogodišnjeg partnera, grupe poduzeća Europapier. Peragraphica portfelj dizajnerskih papira kombinira vrhunski izgled i osjećaj, odličan ispisni rezultat sa različitim izborom završnih obrada, boje i težine.

 

 

Peragraphica dizajn papiri nadopunjuju Mondi Premium segment za profesionalni ispis. Mnogobrojne mogućnosti Peragraphica-e pomažu kreativnim profesionalcima kao što su grafički dizajneri, fotografi ili agencije da životne priče približe gledatelju. Dvije površine (gruba i glatka), tri nijanse (High White, Classic i Natural) te šest gramatura između 90 i 300 g/m2 omogućuju veliku kreativnost korisnika Peragraphica papira.

Da bi se osigurala optimalna reprodukcija boja, Mondi je radio s X-Rite spektrofotometrom. Vodeći stručnjaci u sustavima upravljanja boja razvili su Peragraphica ICC profile i CxF datoteke. Osim toga, novi portfelj već zadovoljava ISO 12647-2 standard. Korištenjem Peragraphica ispisnih profila, profesionalnim korisnicima je tisak znatno olakšan.

Peragraphica dizajn papiri osiguravaju konstantnu kvalitetu otiska i u offset i digitalnom tisku. Osim toga, papir je dobro prilagođen za daljnju obradu plastificiranjem, biganjem, rezanjem i drugim doradnim tehnikama. Standardne veličine su 64 cm ’90 BB/SB, 72 ‘102 cm BB/SB i prema želji kupaca je dostupna i u drugim formatima.

Kod proizvodnje Peragraphica dizajn papira, Mondi se vodi najvišim ekološkim standardima. Peragraphica je “Green Range” proizvod certificiran FSC® i EU Ecolabel oznakama. Potječe iz održivo upravljanih šuma. To je jedini dizajn papir koji se može naći u WWF bazi podataka “Check Your Paper” (checkyourpaper.panda.org), certificiran od nezavisnih agencija za certificiranje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content