Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PIXARPRINTING – uveo tiskane personalizirane vrečice

 

Nova serija papirnatih vrećica u poduzeću Pixartprinting-a, najvećeg europskog web-to-print servisa, sada je dostupna on-line. Vrećice se mogu naručiti u različitim formatima i važan su promotivni alat koji se koristi za brandiranje. Softwer na web-u nudi jako veliki izbor predložaka a vrećice imaju širok raspon primjena. One su posebno razvijene za tržišne potrebe na malo, industrije i događaje, a također su dostupne u malim nakladama, kao 100% eko friendly papirnate vrećice.

 

“Naše nove vrećice su dizajnirane i izrađene s našeg R & D odjela,  na temelju ulaznih informacija dobivenih od naših klijenata. Nudili smo vrećice od tkanine i polipropilenske vrećice, a sada, kako bi se zadovoljili zahtjevi tržišta, dodajemo i nove papirnate vrećice, uključujući i ekološki prihvatljiva rješenja “, izjavio je g. Andreo Pizzola, direktor prodaje i marketinga  Pixartprinting-a.” One dolaze ili gotove ili ih je moguće prilagoditi vlastitim umjetničkim djelima, pomoću predložaka dostupnih za preuzimanje s naše web stranice, Pixartprinting pruža kvalitetnu, brzu proizvodnju i uslugu korisnicima “.

 

Razvijene su četiri linije proizvoda  kako bi zadovoljili različite zahtjeve klijenata : Express, Premium, Wineline i Eko-giftline. Odlikuje ih visoka kvaliteta tiska (offset ili fleksotisak), FSC certifikat papira i najveća moguća razina prilagodbe. Klijenti mogu odabrati format, boju i vrstu laminiranja njihovih trgovačkih vrećica i birati između različitih materijala ručki.

 

  • Savršena za nošenje, od malih i većih stvari, Express linija omogućuje klijentima izbor između četiri različita formata i opsega od 12 osnovnih boja na izbor, prilagođenih rješenja, uključujući i male naklade.
  • Moderna, potpuno prilagodljiva, odgovarajuća za potrebe klijenata i prilagodljiva na svim površinama, Premium linija preporučuje se za sofisticiranu, high-end primjenu. Tri različita formata koja su na raspolaganju su u tri različite vrste papira, sa mat ili sjajnom laminacijom. Rezultat je top-of-the-range promotivni artikl.
  • Izuzetno visoka kvaliteta, elegancija i profinjena završna obrada su i obilježja Wineline linije proizvoda, stvorene posebno za boce vina i izrađene od vrhunskog, izdržljivog, rebrastog papira s pojačanim dnom.
  • Za one koji se brinu o okolišu, Eko-giftline je eko-friendly rješenje s pojačanim ručkama i oblikom za  boce. Izrađen je od 100% recikliranog, ekološkog Biokraft papira,  izrađenog od kvalitetne pulpe. Rezultat je potpuno reciklirajući, sa FSC® certifikatom.

 

 

 

Izvor:largeformatreview.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content