PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Planiranje i praćenje proizvodnje prema vašoj mjeri

Plan proizvodnje jedan je od ključnih faktora poslovanja. No, svaka tiskara, bez obzira na sličnosti, ima drugačije načine organizacije i praćenja radnih naloga.

Upravo iz tog razloga tvrtka Toscana Systems iskoristila je najbolje ideje i savjete svojih partnera i klijenata te kreirala plan i raspored proizvodnje. Napravili su rješenje koje je pregledno, podložno bilo kakvim izmjenama u toku rada. Prilagođeno je djelatnicima u proizvodnji i na terenu kako bi gubili što manje vremena na sustav i posvetili se svom poslu. Također, prilagođen je za voditelje proizvodnje i menadžment kako bi imali potpunu kontrolu i jasan pregled u svakom trenutku.

U Toscana sustavu radni nalog dijeli se na radne korake, odnosno faze proizvodnje ovisno o tome što se tiska. Što se tiče radnih koraka, tj. faza proizvodnje, svaka tiskara ih kreira u skladu sa svojim potrebama. Oni se obično sastoje od grafičke pripreme, montaže, tiska, dorade i pakiranja. Također, postoje tiskare koje naprave različite korake za svaku tehnologiju tiska ili čak za svaki stroj.
Za svaku fazu proizvodnje određuju se odgovorni djelatnici, rok izrade i procijenjeno vrijeme trajanja zadatka. Takav jedan plan može se spremiti kao predložak. To ubrzava izradu svakog sljedećeg radnog naloga.

Koje su to još opcije koja nudi rješenje tvrtke Toscana Systems, a koje vam omogućuju praćenje proizvodnje u stvarnom vremenu, pročitajte u online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content