Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Plave zastave za najčišće marine i plaže od ekoloških materijala i na Durmax jarbolima

Svečanost dodjele Plavih zastava najčišćim marinama i plažama u Republici Hrvatskoj ove je godine održana u Skradinu.
Međunarodni program Plava zastava pokrenut je prije više od 50 godina. Foundation for Environmental Education (FEE), utemeljitelj ovog programa, danas ga provodi u 50-ak država. Koordinator Plave zastave u Hrvatskoj je Udruga Lijepa Naša, koja je zajedno s ACI marinom Skradin organizirala ovu priredbu.

U ime Durmaxa, partnera Plave zastave, dobitnicima je čestitao i Darko Beljan, direktor marketinga i prodaje tvrtke Patrinus Digital, ekskluzivnog distributera jarbola Durmax. Sve ovogodišnje dobitnike pozvao je da svoje Plave zastave što prije izvjese na bijele jarbole Durmax.

Također, veliku pozornost na ovogodišnjoj dodijeli Plavih zastava privukli su Igor Čivrag i Damir Jelinić iz tvrtke STH najavom novog asortimana tekstilnih proizvoda od recikliranih materijala. Radi se o proizvodima za čiju se proizvodnju troši čak 99,52% manje vode i emitira 72% manje ugljičnog dioksida nego u uobičajenim postupcima. Za tisak na ove ekološke tekstilne proizvode STH će u suradnji s tvrtkom This Counts, njihovim uvoznikom i distributerom, koristiti isključivo boje s eko certifikatom.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content