Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Počela Decora Print – tehnologije i edukacija u fokusu!

Jučer, 28. 2. u Splitu je otvoren prvi regionalni sajam dekorativnog i promotivnog tiska te tiska suvenira, t-shirta i tekstila Decora Print.  Sajam, uz podršku tvrtki sudionica, organizira časopis Print Magazin.

Prve reakcije posjetitelja i sudionika iznimno su pozitivne, a svi izlagači zaista su se potrudili i izložili najbolje od svoje ponude.

Pokazana rješenja 20-ak tvrtki izlagača zaista su raznolika, od rješenja za sublimacijski tisak, tisak tapeta i sign segment, izložbe  nove kolekcije t-shirt , rješenja za tisak na majice i  tisak suvenira na različitim podlogama pa sve do termopreše, rezača za folije i laserskih rezača…uglavnom, svatko tko ima potrebu za bilo kakvom grafičkom uslugom i rješenjem na Decora Printu može pronaći traženo.

Decora Print traje do subote, 3. 3., tako da vremena za dolazak još imate. Kao odličan dan za posjetu organizatori posebno ističu petak, 2. 3. kada će u sklopu sajma biti održan kratki stručno-edukacijski program u sklopu kojeg će stručnjaci iz područja grafičkih tehnologija, dizajna i tekstila kroz informativna i zanimljiva predavanja i primjere prezentirati aktualne teme iz različitih područja grafičke industrije i dizajna. Teme predavanja pogledajte ovdje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content