Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Počele prijave za konferenciju o Digitalnom tisku tekstila

Ostalo je nešto više od tri tjedna do početka prve regionalne konferencije o digitalnom tisku tekstila, stoga budite sigurni da ste svoju prijavu napravili na vrijeme!
Naime, tržište tiska tekstila posljednjih godina doživljava snažnu ekspanziju, a jedan od glavnih, novih pokretača koji su industriji tekstila dali „vjetar u leđa“ svakako su digitalne tehnologija tiska.
Pozitivni trendovi i kretanja u tisku tekstila razlozi su zbog kojih Print Magazin u utorak, 9. 10., u hotelu International organizira konferenciju o Digitalnom tisku tekstila.

Konferencija donosi pregled najvažnijih kretanja na tržištu, kako lokalnih tako i globalnih, pregled dostupnih tehnologija, tiska na različite vrste materijale, pozitivne domaće prakse, korisnih istraživanja… Izvrsna je to prilika svima da saznaju više o mogućnostima unapređivanja i obogaćivanja svoje proizvodnje i proizvodnog programa u segmentu soft signagea, interijera te modne industrije.

Preliminarni program i teme konferencije:

Pregled stanja i kretanja u domaćoj tekstilnoj industriji – stanje i kretanja, Hrvatska gospodarska komora
Globalni trendovi u digitalnom tisku tekstila, Thomas Poetz, ESMA, Belgija
Pozitivna domaća iskustva i praksa, Grafko Caspar, Varaždin; Borovo – tvornica obuće
Kornit Digital – digitalni tisak na prirodne materijale
Površinske modifikacije tekstilnih materijala u sustavu digitalnog tekstilnog tiska – predobrada plazmom, Tekstilno-tehnološki fakultet, Zagreb
Sve što Vam treba za digitalni tisak tekstila, Mimaki Europe B.V., Nizozemska
Durst industrijski strojevi za tisak tekstila
– Međudjelovanje strukturne forme tekstila i boje u digitalnom tisku, Tekstilno-tehnološki fakultet, Zagreb
Primjena digitalnog tiska tekstila u modnoj industriji
Zund – industrijski rezači

Uz stručni program očekuje Vas i izložba digitalno otisnutog tekstila koja će biti organizirana u suradnji s prof. Koraljkom Kovač Dugandžić i Tekstilno-tehnološkim fakultetom. I ostale tvrtke sudionice također će predstaviti će svoja rješenja digitalno otisnutog tekstila, svaki u svom segmentu u djelovanja.

Prijava je vrlo jednostavna, samo kliknite OVDJE!

 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content