Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Završeno 3. AB Wrap Star natjecanje Zagreb

U četvrtak, 13. 9. u Zagrebu, u muzeju oldtimera Ferdinad Budicki (u sklopu trgovačkog centra Westagate)  završilo je 3. Adria/Balkan Wrap Star natjecanje. Događanje je to koje treći put organizirao Print Magazin u suradnji s tvrtkama partnerima.
Uz izložbene prostore tvrtki partnera koje su predstavile najpoznatije svjetske brendove folija  te mogućnosti njihova korištenja i apliciranja, najzanimljiviji dio eventa svakako je bilo natjecanje u obljepljivanju vozila.
Tijekom dva dana snage je odmjerilo osam natjecatelja. Prvi dan u srijedu, 12. 9. na rasporedu su bila dva eliminacijska kruga, dok je drugi dan, četvrtak, 13. 9. bio rezerviran za polufinale i finale u koje su ulazak izborili Boris Gorički i Mario Korunda iz tvrtke Belina d.o.o., Goran Morarević iz tvrtke Fokus Idea d.o.o. te  Silvio Prlić iz tvrtke SP auto-folije.
Nakon tijesne borbe odlukom sudaca, gosp. Blaža Prebega, direktora tvrtke Linea dizajn te Manfreda Ratajczaka, jednog od suvlasnika licence za europsko natjecanje, finale su izborili Goran Morarević i Silvio Prlić. Oni su u 90 minuta imali zadatak obljepiti prednja i zadnja vrata te prednji i zadnji baltobran.
Najspretniji i najprecizniji bio je Goran Morarević koji se tako okitio titulom 3. pobjednik AB Wrap Star natjecanja.
Drugi je bio Silvio Prilić, a treći Boris Gorički.

Goran je, zajedno s pobjednicima iz Sarajeva (Predrag Aćimović)  i Vrdnika (Darko Zlatanović) stekao pravo izravnog sudjelovanja na europskom Wrap Star natjecanju koje se u siječnju 2019. održava u Düsseldorfu.
Uz to, pobjednik natjecanja osvojio je i nagradu od 500 eura koje dodjeljuje Print Magazin, drugoplasirani je osvojio Tool Bag Kit, poklon tvrtke Trgo fortuna, dok je trećeplasirani osvojio set Olfa skalpela i nožića koje je dodijelila tvrtka Reply. Sve natjecatelje vrijednim poklon paketima nagradila je i tvrtka Avery Dennison, koja je putem tvrtke Fortuna Digital, ovlaštenog distributera  treći put za redom sponzorirala foliju, a tvrtka Epson na svojim pisačima, također treći put, otisnula grafike.
Tvrtka Manus Dei pobrinula se za to da niti posjetitelji ne odu kući praznih ruku te je dvoje najsretnijih, jednog prvi dan, jednog drugi dan, nagradili Steinel fenom.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content