Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Počinje 21. Međunarodna konferencija Blaž Baromić

Međunarodna konferencija posvećena tiskarstvu, dizajnu i grafičkim komunikacijama Blaž Baromić, od 13. do 16. rujna, 21. godinu zaredom, u Senju će na jednom mjestu okupiti renomirane domaće i strane stručnjake te znanstvenike s područja grafičkih tehnologija, koji će razmijeniti iskustva i znanja s obzirom na izazove koji se svakodnevno postavljaju pred struku.

Najnovija dostignuća u ovim i pratećim područjima bit će prikazana kroz cijeli niz događanja – predavanja, okrugle stolove, posterske prikaze, radionice i seminare, izložbe te formalna i neformalna druženja sudionika.
Osnovne teme konferencije su: povijest tiskarstva, knjige i pisma, grafičke komunikacije i mediji, grafički dizajn, fotografija, izdavaštvo, priprema za tisak, tisak, dorada, ambalaža, tehnologija izrade kartica, sustav upravljanja bojom i kolorimetrija, materijali, postojanost papira i otisaka, kontrola kvalitete, marketing, ekologija, ali i sve ostale teme vezane uz tiskarstvo, dizajn i grafičke komunikacije.

Glavni organizator konferencije je Grafički fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a što sve uključuje bogati trodnevni program, pogledajte ovdje

(https://pdc-conference.com/wp2016/wp-content/uploads/2017/09/PDC-Bla%C5%BE-Baromi%C4%87-2017-PROGRAM-2.pdf )

U sklopu programa, u petak, 15. 9. predstavit će se i Print Magazin, kao najveći specijalizirani, regionalni časopis za tisak i grafičku industriju. Poseban naglasak bit će stavljen na konferencije koje će se održati do kraja 2017. i tijekom 2018., a namijenjene upravo grafičkoj industriji s ciljem educiranja i informiranja struke o najnovijim tehnologijama i trendovima, ali i ukazivanja na probleme i poteškoće u branši, a sve s ciljem maksimalnog unapređenja domaće i regionalne grafičke industrije.


Sve navedeno i više je nego dovoljan razlog da dođete u Senj!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content