Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Počinje prvo regionalno natjecanje  u car wrappingu – vrijedne nagrade pobjedniku!

U Vrdniku, u sklopu događanja DA! – Digitalne Aplikacije sutra, 16. 3. počinje prvo regionalno natjecanje u obljepljivanju vozila – Wrap Star Adria Balkan.

Tijekom dva dana, 13 natjecatelja iz Srbije će se boriti za titulu prvog regionalnog pobjednika. U petak, 16. 3. bit će održana dva eliminacijska kruga, dok će u subotu, 17. 3. biti polufinale i finale. Natjecatelji imaju zadatak u zadanom vremenu oblijepiti prednja vrata, zadnja vrata, prednji blatobran i retrovizor.  Cast folije Avery Dennison osigurala je tvrtka Fortuna Digital, dok se za kompletan tisak pobrinula tvrtka Epson.

Pobjednik osvaja vrijednu novčanu nagradu Print Magazina od 500.00 eura, te sudjelovanje na europskom Wrap Star natjecanju koje će se održati u siječnju 2019. u Njemačkoj, u sklopu sajma Viscom.

No, to nije sve! Za natjecatelje u Vrdniku tvrtka Oracal Polikarbonati pripremila je i posebne nagrade! Najbržeg, najspretnijeg, najpreciznijeg, najmlađeg, najstarijeg…tko je to, odlučit će se na licu mjesta, Oracal Polikarbonati nagradit će profesionalnim alatom LowRider za car wrapping, proizvođača njemačke kompanije Yellotools u vrijednosti od 100.00 eura.

Također, Oracal Polikarbonati svim sudionicima tijekom natjecanja u Vrdniku omogućuje i korištenje fenova čuvenog švicarskog proizvođača, tvrtke Leister, kao i ranije spomenute tvrtke Yellotools.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content