Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Počinju Dani otvorenih vrata Fortuna Digital Grupe

Fortuna Digital Grupa organizira Dane otvorenih vrata diljem regije!
Predstavit će moderne, renovirane demo centre u zemljama regije te ovim putem pozivaju sve zainteresirane da ih posjete i u uvjere se u bogat portfelj strojeva i noviteta.
Dani otvorenih vrata održat će se unutar sljedećih nekoliko dana :
– Beograd, 19.4.
– Sarajevo, 23.4.
– Budimpešta, 24.4.
– Zagreb, 25.4.

Naime, Fortuna Digital Grupa napravila je cijeli rebranding korporativnog identiteta koji će ovom prilikom prvi puta biti predstavljen javnosti. Okosnica novog brendinga je održivost i briga za okoliš, trend koji FD Grupa u potpunosti prati. Fokus je na Hp Latex održivoj tehnologiji te održivim materijalima koji svakim danom sve više ulaze u Fortunin portfelj.
Poseban naglasak je na Experience Centru u Zagrebu, koji postaje referentni centar cijele grupacije. Centar mijenja svoj dosadašnji koncept te postaje sjedište raznih edukacija, treninga i personaliziranih demonstracija s kupcima. Odnosno. postaje dinamičan prostor, sjedište novih znanja te razmjene iskustava.
Osim novog izgleda, u najavi su i demo prezentacije na strojevima. Svaka zemlja pripremila je svoje specijalitete koje će predstaviti kupcima.

Otvorene dane Fortuna Digital Grupe otvorit će event u Beogradu gdje se prezentacija održava na: HP Latex 800w, HP Latex 630w i Summa S One D140FX.

U Zagrebu ćete moći gledati prezentacije na sljedećim strojevima: HP Latex R2000, HP Latex 630W, Summa D140FX, Summa F1612, Widlaser D200 te DGI Presto (printer za pakiranje i ambalažu) koji je ujedno i novitet na našem tržištu. Također, bit će dostupna i Caldera softverska rješenja koja će se moći direktno isprobati, kao i konzultirati se s Fortuna Digital stručnim servisnim timom.

U Sarajevu demo će raditi na: Summa D140FX, Fotoba WR61 te FD laminatoru, a u Budimpešti na: HP Latex 630W, Summa S3 D160 te FD Laminatoru.

Bit će predstavljeni i materijali, s posebnim naglaskom na održive linije. Tako će cijeli jedan dio biti posvećen 3A Composites brendu, premium brendu iz asortimana pločastih materijala koji je u potpunosti održiv. Tu su još i Berger textiles , Avery Dennison, Pongs, Image Perfect i dr., svaki sa svojim zanimljivim asortimanima.

Svakako vrijedi posjetiti ove evente i iskoristiti priliku za demo na željenim strojevima i materijalima.
Očekuje vas i After party uz veselo druženje i razmjenu iskustava.


Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content