PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Počinju FESPA Hrvatska radionice

FESPA Hrvatska tijekom 2020. godine planira organizirati ukupno šest radionica koje će polaznicima pružiti znanja i vještine primjenjive u svakoj tiskari, no s fokusom na digitalne tiskare velikog formata. U setu od šest radionica bit će obrađene teme prodajnog i tehničkog karaktera, a polaznici radionica imat će priliku upoznati se s novim vještinama koje odmah mogu primijeniti u svakodnevnom radu.

Za članove FESPA Hrvatske kotizacija po polazniku iznosi 150 kn po radionici i polazniku, ili za paket od svih šest radionica 750 kn po polazniku.

Za ne-članove Udruge kotizacija po polazniku iznosi 450 kn po radionici i polazniku, ili za paket od svih šest radionica 2.000 kn po polazniku.

Sve radionice održavat će se na istoj lokaciji – Studio Katran, Radnička cesta 27, Zagreb.
Prva radionica održat će se 8. 4., predavač je Igor Belošić, a tema radionice je “Umjetnost poslovnog Storytelling-a”.

Iz FESPA-e Hrvatska pozivaju sve zainteresirane da osiguraju svoje mjesto na vrijeme, a više o radionicama pogledajte na www.fespahrvatska.hr

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content