Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Počinju Fortuna Digital car wrap treninzi diljem regije – prvo je na redu Sarajevo

Sajmovi Print21 koji su se u organizaciji Print Magazina ovog proljeća održali u Sarajevu i Ljubljani pokazali su da je interes tržišta za wrap tehnikom obljepljivanja vozila izrazito velik. Zbog toga je Fortuna Digital odmah nakon sajmova organizirala treninge u Beogradu i u Zagrebu. Oba treninga bila su vrlo uspješna te se sada događaj prenosi i u druge zemlje regije.
Provjereno vrhunski trener s Wrap Instituta Dimas Brasil, kojeg na Instagramu prati velik broj obožavatelja, najprije će posjetiti Sarajevo, zatim Ljubljanu te svoju turneju završava u Budimpešti. Time će samo u ovoj godini Fortuna Digital Grupa održati car wrap treninge gotovo u svim zemljama regije.

Wrap treninzi održat će se u:

Trening je jednodnevan i moguće se prijaviti za jedan od dva navedena datuma.

Ova jedinstvena edukacija namijenjena je svim wraperima koji žele izbrusiti svoje znanje, ali i onima koji tek žele ući u svijet car wrapa.
Posjetitelji će na licu mjesta moći vidjeti najbolje primjere iz prakse, imati priliku za konzultacije i savjete oko diferenciranja na wrap tržištu te dobiti inspiraciju za buduće poslovne aktivnosti.

Dimas Brasil u Print Reportu za Print Magazin otkriva koje su tajne dobrog wrapa!

Print Magazin online članci – 2
Rad s Image Perfect 2D Wrap SuperGlide folijom

Britanski proizvođač Image Perfect novo je ime u Fortuna Digital portfelju. Između ostalog, asortiman obuhvaća i materijale za wrap vozila i autografiku. Namijenjen je za ravne i blago zakrivljene aplikacije, indoor i outdoor aplikacije te signage.

Edukacije i treninzi u organizaciji Fortune digital održani su s ImagePerfect 2578PA 2D Wrap SuperGlide folijom. Folije su prinatne na HP Latex printerima nove generacije 700 i 800.

Ono po čemu se razlikuje od konkurentskih proizvoda jest SuperGlide i PerfectApply tehnologija za jednostavno pozicioniranje i nanošenje bez mjehurića, u jednom koraku.
Folija se pokazala izrazito kvalitetnom i jednostavnom u primjeni.

Neke od ključnih karakteristika ImagePerfectTM 2578PA 2D Wrap SuperGlide folije:

  • trajnost 8 godina
  • jednostavno se uklanja
  • pogodna je za digitalne printere širokog formata koji koriste eko-solventne i solventne boje te UV i latex boje
  • idealna je za primjenu na složenim, zakrivljenjima i umjerenim udubljenjima
  • može se primijeniti na širok izbor podloga, uključujući staklo, polistiren, PVC i plastiku kao što je ABS
  • nova tehnologija trajnog ljepila SuperGlide stvara izuzetno nisku početnu ljepljivost i minimalno površinsko trenje, tako da jedna osoba može lako nanijeti i premjestiti grafiku čak i kod wrap poslova koji obično zahtijevaju dvije osobe
  • uključuje tehnologiju PerfectApply za primjenu bez mjehurića i povećanu mogućnost premještanja.
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content