Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pokrovitelj edukacijskog dijela DA! Umag 2017

Hrvatska udruga sitotiskara (HUS) je strukovna neprofitna udruga koja okuplja sitotiskare, digitalne tiskare, tampon-tiskare, one koji se bave srodnim djelatnostima, dobavljače repro-materijala i opreme na području Republike Hrvatske, ali i obrazovne ustanove i slične organizacije koje djeluju na interesnom području Udruge i njenih članova. Ciljevi Udruge su zastupanje zajedničkih interesa članova, pomoć u rješavanju zajedničkih problema, pomoć u komunikaciji, koordinacijisuradnji, razmjeni ideja i iskustava članova i srodnih interesnih skupina. Vrlo važan dio zadataka Udruge je unaprijeđenje edukacije u strukama vezanim uz grafičku djelatnost.

Vezano uz organizaciju eventa “Digitalne Aplikacije”, Hrvatska udruga sitotiskara se aktivno uključila u pomoć oko organizacije edukativnog dijela programa koji će se odražati u subotu. Subotnji dio programa nije “tehnološki” i naši predavači će pažnju posvetiti važnosti dizajna, prodaje, izbora ispravnih materijala za vašu aplikaciju, važnosti kreativne ambalaže. Analizirati će nove trendove u svijetu u koji smo ušli i kako prilagoditi proizvodnju novim prilikama na tržištu.

Udruga je član Europske federacije sitotiskarskih udruga FESPA koja okuplja 37 nacionalnih udruga iz cijeloga svijeta.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content