PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pokrovitelj edukacijskog dijela DA! Umag 2017

Hrvatska udruga sitotiskara (HUS) je strukovna neprofitna udruga koja okuplja sitotiskare, digitalne tiskare, tampon-tiskare, one koji se bave srodnim djelatnostima, dobavljače repro-materijala i opreme na području Republike Hrvatske, ali i obrazovne ustanove i slične organizacije koje djeluju na interesnom području Udruge i njenih članova. Ciljevi Udruge su zastupanje zajedničkih interesa članova, pomoć u rješavanju zajedničkih problema, pomoć u komunikaciji, koordinacijisuradnji, razmjeni ideja i iskustava članova i srodnih interesnih skupina. Vrlo važan dio zadataka Udruge je unaprijeđenje edukacije u strukama vezanim uz grafičku djelatnost.

Vezano uz organizaciju eventa “Digitalne Aplikacije”, Hrvatska udruga sitotiskara se aktivno uključila u pomoć oko organizacije edukativnog dijela programa koji će se odražati u subotu. Subotnji dio programa nije “tehnološki” i naši predavači će pažnju posvetiti važnosti dizajna, prodaje, izbora ispravnih materijala za vašu aplikaciju, važnosti kreativne ambalaže. Analizirati će nove trendove u svijetu u koji smo ušli i kako prilagoditi proizvodnju novim prilikama na tržištu.

Udruga je član Europske federacije sitotiskarskih udruga FESPA koja okuplja 37 nacionalnih udruga iz cijeloga svijeta.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content