Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Popularnost bio ambalaže u stalnom je porastu

Švedska tvrtka Tetra Pak isporučila je više od pola milijarde ambalaža Tetra Rex Bio-based, prve svjetske ambalaže za pića proizvedene u potpunosti iz obnovljivih materijala.

Tetra Rex Bio-based ambalaža proizvedena je isključivo od kartona s certificiranom oznakom Forest Stewardship Council (FSC) i podrijetlom iz kontroliranih izvora, dok su plastični dijelovi proizvedeni od  šećerne trske. Svi materijali u skladu su sa zahtjevima sljedivosti.

Ambalaža napravljena od obnovljivih materijala bitna je za očuvanje okoliša za buduće generacije. Obnovljivi resursi mogu se prirodno obnoviti tijekom vremena te omogućuju odmak od materijala čija se proizvodnja temelji na fosilnim gorivima.

“Drago nam je što sve više raste popularnost Tetra Rex Bio-based ambalaže među korisnicima. Ambalaža u cijelosti izrađena od obnovljivih materijala ne samo da je dobra za planetu, nego i za robne marke koje se žele razlikovati slanjem snažnijih ekoloških poruka”, riječi su Christine Chester, direktorice proizvoda  u tvrtki Tetra Pak.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content