Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Last minute prijava – još samo 2 slobodna mjesta na Hexis car wrapping akademiji

Zbog sve većeg interesa za obljepljivanje vozila – car wrapping, tvrtka Radin, zajedno sa stručnjacima i partnerima iz tvrtke Hexis, renomiranog svjetskog proizvođača folija, organizira Car Wrapping akademiju.

Ova jedinstvena edukacija u Hrvatskoj namijenjena je svim wraperima koji žele izbrusiti svoje znanje, ali i onima koji tek žele ući u svijet car wrapa.
Savjete i majstorske trikove za lijepljenje Hexisovih folija s polaznicima će podijeliti Hexisov specijalist i trener Rocco Zippo iz Švicarske. 


Program Akademije

17. 10. 2022. – Uvodni Car Wrapping seminar
Polaznici će se upoznati s najvažnijim materijalima i njihovim svojstvima, alatima, postupcima rada te će pratiti wrap majstora pri radu i demonstraciji tehnika lijepljenja.

18. i 19. 10. 2022. – Dvodnevna praktična radionica
Polaznici će uz mentorstvo Hexisovog Car Wrapping majstora imati praktični dio treninga na vozilima. Sukladno Hexisovim standardima, broj ljudi na ovom treningu je vrlo ograničen.

20. 10. 2022. – Edukacija zatamnjivanja stakla i apliciranje PPF-a
Polaznici će na ovoj edukaciji dobiti praktične savjete vezane uz montažu PPF folija i upoznati se s trikovima za zatamnjivanje auto stakala.

21. 10. 2022. – PPF certifikacija
Ovaj dan posebno je rezerviran za aplikatore PPF folija s već bogatim iskustvom. Hexisov trener će za one koji se osjećaju spremni, napraviti ispit u PPF folijama. Oni koji polože ispit, dobiti će status Certificiranog Hexis PPF aplikatora sa svim povlasticama koje taj status nosi.

Akademija se održava od 9:00 do 17:00 sati u prostorijama Radin d.o.o., Gospodarska ulica 9, Sveta Nedelja.
Za prijavu je ostalo još stvarno malo vremena, kao i slobodnih mjesta, svega dva, stoga brzo!

Uvjete prijave pročitajte ovdje.


 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content