Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Potvrđena događanja na FESPA-i Eurasia 2018

FESPA je potvrdila program svojih događanja na FESPA-i Eurasia 2018, koja će se održati od 6. do 9.12.2018. u Istanbulu, Turska.

Posjetitelji FESPA-e Eurasia će prvi put u regiji doživjeti event Print Make Wear Istanbul, kao i događanja kao što je World Wrap Masters Eurasia i signage demo radionicu.

Print Make Wear Istanbul

Nakon uspješnog predstavljanja na FESPA Global Print Expo 2018 i odličnog odaziva na FESPA-i u Meksiku, event Print Make Wear će debitirati na FESPA-i Eurasia. Predstavit će se live prikazi najnovijih modela iz brzorastućeg segmenta mode te ukrašavanje odjeće.

FESPA World Wrap Masters Eurasia

Svjetski poznati wrap event, World Wrap Masters vraća se u Istanbul. Pod pokroviteljstvom Hexis Graphics, Mimaki Eurasia i Car Wrapper 3D, World Wrap Masters Eurasia će ponuditi regionalnim wraperima da pokažu svoju stručnost te da kreativnost predstave globalnoj wrap zajednici, dok se natječu za pobjedu.

Signage Demo Workshop

U organizaciji Nacionalne Fespa udruge – ARED, signage demonstracije će predstaviti najnovije  tradicionalne i moderne tehnike za izradu znakova, uključujući tehnike pisanja znakova, proizvodnju neonskih i LED signage displejeva.

Za više informacija o FESPA-i Eurasia 2018, događanjima i predregistraciji za sudjelovanje, posjetite www.fespaeurasia.com i koristite kod EURM801 za besplatan ulaz.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content