Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Poveznica između proizvođača i tiskara

Terra Media

Osim proizvođača strojeva, posjetitelje Digitalnih Aplikacija očekuje i mnoštvo repromaterijala. Posjetitelji fokusirani na rad sa tekstilom će moći posjetiti štand Terra Medie gdje ih očekuje stručno osoblje sa odgovorima spremnim za njihove upite vezane uz t-shirt majice.
Poduzeće Terra Media se bavi veleprodajom tekstila za promotivne svrhe. Sukladno zahtjevima tržišta marketinškog oglašavanja, specijalizirali su se za veleprodaju i distribuciju promotivnih artikala u koje spadaju klasične T-shirt majice, polo majice, kape, jakne, prsluci, vjetrovke te cijeli niz proizvoda iz sportskog asortimana i asortimana korporativne odjeće koji su pogodni za sve vrste aplikacija.
Na tržištu se izdvajaju načinom svojeg poslovanja koje uključuje direktan kontakt sa proizvođačem, kontrolu kvalitete te trajnu prisutnost proizvoda na vlastitom skladištu tijekom cijele godine.
Takvim pristupom poslovanju osiguravaju konkurentne cijene na tržištu, veću kvalitetu proizvoda te brzi odgovor na potrebe njihovih klijenata.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content