Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Povratak sajma PSI u Düsseldorfu nakon tri godine stanke

Vodeći europski sajam za industriju promotivnih proizvoda, PSI, vraća se na svoje, već tradicionalno mjesto održavanja, u njemački Düsseldorf. Nakon tri godine stanke, sajam će otvoriti svoja vrata od 10. do 12. 1. 2023.

Oko 90 država zastupljeno je među posjetiteljima PSI Showa za industriju promotivnih proizvoda u Düsseldorfu. Visoki udio međunarodnih posjetitelja na eventu i velika želja industrije naveli su organizatora, RX Austria & Germany, da ponovno vrati PSI Show na svoju tradicionalnu poziciju u siječnju 2023.

“Posebno nam je važno organizirati uspješan event za naše izlagače. A s obzirom na to koliko je važno osigurati prisutnost nacionalnih i međunarodnih robnih marki zajedno s posjetiteljima iz cijelog svijeta, to trenutno nismo u mogućnosti učiniti. PSI sajam jedan je od najvažnijih industrijskih sajmova u svijetu, a mi ćemo ponovno živjeti u skladu s tim standardom 2023. godine”, komentirala je Petra Lassahn, direktorica PSI-ja početkom 2022.

Njihovi snovi su se ostvarili i uskoro ponovo otvaraju svoja vrata u Düsseldorfu za široku internacionalnu publiku.

PSI: Sajam za međunarodne kontakte

Usklađivanje odluke s uključenim partnerima i udrugama pomoglo je da se potvrdi poziv organizatora RX Austria & Germany da se PSI održi početkom 2023.. Tako se vodeći europski sajam promotivnih proizvoda vraća na prvo mjesto, koje je uvijek i zauzimao u kalendaru događaja u industriji. “Naša glavna briga je podržati proizvođače u industriji promotivnih proizvoda, koristeći sva sredstva koja su nam na raspolaganju. Oni ponovno žele stvarati posao, jačati svoje mreže i ostati u kontaktu jedni s drugima – na nacionalnoj i međunarodnoj razini”, objasnila je Petra Lassahn.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content