Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pozivnica na, zadnju ove sezone, Mimaki Application Days radionicu

Igepa Pako poziva sve zainteresirane na završnu radionicu ove sezone Mimaki Application Days. Radionica će se održati u srijedu, 06.12.2023., u vremenu od 09:00 do 12:00 sati u Igepa Pako showroomu.

Na radionici će se obrađivati dvije vrlo popularne aplikacije. Prva je Window Graphics – oslikavanje prozora, izloga i ostalih staklenih površina, a druga Wall Decor – dekoracija zidnih površina u interijerima. Svi sudionici imat će priliku detaljno upoznati cijeli proces – od odabira optimalnog medija, preko ispisa korištenjem pravilnih profila, pa do specifičnih tehnika aplikacije materijala na površine.

Bitna napomena!

Radionice će se održavati u malim grupama, tako da je broj sudionika ograničen.
Svoje prijave možete slati na: [email protected] ili [email protected]

Iz tvrtke Igepa Pako pozivaju sve zainteresirane da iskoriste ovu priliku i upoznaju uživo aplikacije izrađene na nekim drugim tržištima i industrijama jer vrlo često i to može biti put prema novim poslovnim idejama.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content