PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Predstavite i Vi svoja rješenja na 3. DA! – Digitalnim Aplikacijama

Želeći digitalne tiskarske tehnologije i njihovu primjenu, posebice kod malih aplikacija, približiti tiskarama u regiji, Print Magazin 19. i 20. 3. u Zagrebu (City Plaza) organizira 3. po redu event DA!-Digitalne Aplikacije.
Svoju raznoliku ponudu vezanu uz tisak i proizvodnju suvenira, promotivnih proizvoda, etiketa, t-shirta i ostalog tekstila predstavit će renomirani proizvođači i ponuđači grafičkih tehnologija i rješenja te tiskari iz regije koji su već rezervirali svoj prostor.

Ukoliko ste i Vi među njima i želite predstaviti svoja rješenja i ponudu, pokazati nešto što nitko nema, onda nikako ne propustite ovo jedinstveno dvodnevno događanje te na vrijeme osigurajte svoj izložbeni prostor!  

Cijelo događanje ima bogat program, a okosnicu čine izložbeni i edukacijski dio.
U sklopu izložbenog dijela na cca 600 m2 svoju će ponudu, tehnologije i rješenja uz Vas predstaviti i još 20-ak renomiranih proizvođača strojeva, opreme i repromaterijala te pružatelja usluga tiska iz Hrvatske i regije.
Edukacijski dio bit će organiziran u suradnji s visokoškolskim grafičkim institucijama, Hrvatskom udrugom sitotiskara (HUS), FESPA-om, HGK, marketinškim stručnjacima te dizajnerima.

DA! je namijenjen tiskarama, proizvođačima i trgovcima suvenira, promotivnih artikala i tekstila, malim obrtnicima, kreativnim pojedincima, fotokopiraonama, vlasnicima OPG-a, HoReCa i hotelijersko- turističkom sektoru…te svima onima koji u tiskanom proizvodu prepoznaju potencijal.

Tijekom oba dana ulaz je za sve posjetitelje besplatan, potrebno je samo registrirati se putem obrasca.

 

 

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content