Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Predstavite i Vi svoja rješenja na 3. DA! – Digitalnim Aplikacijama

Želeći digitalne tiskarske tehnologije i njihovu primjenu, posebice kod malih aplikacija, približiti tiskarama u regiji, Print Magazin 19. i 20. 3. u Zagrebu (City Plaza) organizira 3. po redu event DA!-Digitalne Aplikacije.
Svoju raznoliku ponudu vezanu uz tisak i proizvodnju suvenira, promotivnih proizvoda, etiketa, t-shirta i ostalog tekstila predstavit će renomirani proizvođači i ponuđači grafičkih tehnologija i rješenja te tiskari iz regije koji su već rezervirali svoj prostor.

Ukoliko ste i Vi među njima i želite predstaviti svoja rješenja i ponudu, pokazati nešto što nitko nema, onda nikako ne propustite ovo jedinstveno dvodnevno događanje te na vrijeme osigurajte svoj izložbeni prostor!  

Cijelo događanje ima bogat program, a okosnicu čine izložbeni i edukacijski dio.
U sklopu izložbenog dijela na cca 600 m2 svoju će ponudu, tehnologije i rješenja uz Vas predstaviti i još 20-ak renomiranih proizvođača strojeva, opreme i repromaterijala te pružatelja usluga tiska iz Hrvatske i regije.
Edukacijski dio bit će organiziran u suradnji s visokoškolskim grafičkim institucijama, Hrvatskom udrugom sitotiskara (HUS), FESPA-om, HGK, marketinškim stručnjacima te dizajnerima.

DA! je namijenjen tiskarama, proizvođačima i trgovcima suvenira, promotivnih artikala i tekstila, malim obrtnicima, kreativnim pojedincima, fotokopiraonama, vlasnicima OPG-a, HoReCa i hotelijersko- turističkom sektoru…te svima onima koji u tiskanom proizvodu prepoznaju potencijal.

Tijekom oba dana ulaz je za sve posjetitelje besplatan, potrebno je samo registrirati se putem obrasca.

 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content