Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Predstavljamo neke od noviteta sa sajma FESPA 2022

Fespa Global Print Expo 2022  održana je u Berlinu od 31. 5. do 3. 6. Sve viđeno u Berlinu pokazalo je da je stanje industrije stabilno s trendom rasta kako se vraća i povjerenje u industriju.

„Povratne informacije od izlagača su pozitivne. Ističu kako su se tiskare prilagodile, pronašle svoj put oporavka te su spremne ulagati u tehnologije i rješenja. Automatizacija, održivost i diversifikacija ono su što im je u fokusu“, ističu organizatori.

Osam berlinskih hala popunilo je oko 350 izlagača. Među njima su ovaj put, za razliku od sajma Fespa u Amsterdamu prošle godine, bila sva važna imena grafičke industrije.
Velika većina baš je sajam u Berlinu iskoristila za europske premijere svojih noviteta u u digitalnom tisku velikog formata, sitotisku, tisku tekstila te u sign&display segmentu.

Canon, Durst, Efi, Fujifilm, Kongsberg, Kornit Digital, Mutoh, Polyprint, Summa, Zünd, SwissQPrint samo su neki od proizvođača tehnologija koji su upravo na sajmu FESPA predstavili novosti u svom portfelju.

Iako smo se trudili sve ih vidjeti i snimiti, sigurni smo da smo neke i propustili.
Donosimo vam kratki video sa sajma FESPA i neke od zanimljivijih noviteta. Nadamo se da bi neke od njih mogli vidjeti i u našoj regiji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content