Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Predstavljamo specijalno izdanje – Textile Magazin

Svi vi koji pratite naš rad zadnjih nekoliko godina, naime ovo je šesta godina kako časopis Print Magazin dolazi na vaše radne stolove, u vaše urede…upućeni ste kako smo do sada jednom godišnje izdavali specijalno izdanje Wrap Magazin – posvećeno wrap segmentu tržišta. Paralelno sa specijalnim izdanjima Wrap Magazina organizirali smo i Wrap natjecanja u obljepljivanju vozila i to u cijeloj regiji, uz vrhunac natjecanja kada smo organizirali odlazak najboljih wrapera na europsko natjecanje u Njemačku. S obzirom da smo ovom segmentu zaista posvetili dosta pažnje, ove godine smo se odlučili pozabaviti nečim potpuno drugačijim.

Naime, s obzirom na segment tiska na tekstil koji je u rapidnom porastu zadnjih nekoliko godina, naše ovogodišnje specijalno izdanje posvetit ćemo tisku na tekstil. Predviđena stopa rasta, prema podacima Smithers Pire u digitalnom tekstilnom tisku veća je od 17.5% godišnje u sljedećih 6 godina. Digitalni tisak na tekstil zapravo nudi postojećim tiskarama nevjerojatnu priliku za širenje, s obzirom na konstantne visoke stope rasta.

Naše ovodišnje specijalno izdanje nosi naziv Textile Magazin, a iz samog naziva možete zaključiti koje će mu biti teme. Od raznih evenata na Fespa-i vezanih uz tisak na tekstil, dobrih i pozitivnih priča renomiranih svjetskih proizvođača tekstilnih pisača od kojih ćete iz prve ruke moći saznati kako unaprijediti svoje poslovanje i prilagoditi ga ovom rastućem segmentu tržišta, kroz uspješne priče iz regije pa do članaka stručnjaka s Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu.

Nadamo se da ćete i u ovom specijalnom izdanju Textile Magazina naći pregršt zanimljivih tema koje će obogatiti vaše dosadašnje znanje i biti vam inspiracija za neke nove poslovne pustolovine.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content