Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Predstavljen CorelDRAW Graphic Suite X7

U Zagrebu je u srijedu, 09.04. 2014. godine održana premijera novog CorelDraw Graphics Suite X7 softvera. S novitetima koje Corel donosi svojim korisnicima, prisutne je upoznala Sylwia Tomalska iz Corela. Dok je ključne novosti poznatog softvera za grafički dizajn, ilustracije, prijelom, uređivanje fotografija, web-grafiku i web dizajn, prezentirao Dejan Rogan iz HSM informatike. Između ostalog prisutnima je pokazao redizajnirano sučelje nove verzije, alate za kontrolu ispuna i transparencija, specijalne efekte i alate za obradu fotografija, kao i mnoge druge prednosti najnovije verzije CorelDRAW X7 softvera.

S osvježenim izgledom, novim alatima i velikim nadogradnjama postojećih alata, CorelDRAW Graphics Suite X7 diže dizajnersko iskustvo na viši nivo. Bilo da kreirate ilustracije ili prijelome, obrađujete fotografije ili dizajnirate web stranice, CorelDRAW Graphic Suite X7 omogućuje vam da dizajnirate onako kako vama najviše odgovara. Fleksibilan i intuitivan sa svojom preciznošću koja podsjeća na rad u CAD alatima, omogućuje korisnicima da brzo i efikasno rade savršenu pripremu za tisak.

Novi CorelDraw Graphic Suite X7 se očekuje u prodaji od 7.4.2014. Nadogradnja na CorelDRAW Graphic Suite X7, moguća je sa CorelDRAW® Graphics Suite X4, CorelDRAW® Graphics Suite X5, CorelDRAW® Graphics Suite X6 ili CorelDRAW® Premium Suite X5 softvera. Nadogradnja nije moguća s edukacijskih, Home & Student, OEM niti Not For Resale (NFR) verzija. Corel proizvode koji nisu gore navedeni nije moguće nadograditi na CorelDRAW Graphic Suite X7.

 

Glavne aplikacije

CorelDRAW® X7: Za vektorsku ilustraciju i prijelom stranica
Corel® PHOTO-PAINT™ X7: Profesionalna aplikacija za obradu fotografija
Corel® PowerTRACE™ X7: Program za preciznu pretvorbu bitmapnih slika u vektorske
Corel® CONNECT™: Ugrađena tražilica sadržaja
Corel® CAPTURE™ X7: Alat za snimanje zaslona (screen capture tool)
Corel® Website Creator™: Za kreiranje web stranica
PhotoZoom Pro 3: Za zadržavanje kvalitete fotografije pri njezinom povećavanju
ConceptShare™: Online kolaboracijski alat

 

PLUS
10,000+ visokokvalitetnih crteža i digitalnih slika
2,000 fotografija visoke rezolucije
1,000 fontova OpenType
350 profesionalno dizajniranih predložaka
2,000 predložaka vozila
800 uzoraka
Više od 5 sati edukacijskih video sadržaja

 

Za više informacija kontaktirajte nas na e-mail. [email protected] ili na tel 01 3908 930

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content