PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Predstavljen Ricoh Pro Z75 B2 ink jet rješenje za tisak iz arka

Ricoh je krajem prošle godine najavio dolazak na tržište dugo očekivanog B2 ink jet sustava za tisak iz arka. Kako kažu iz Ricoha, budućnost je stigla. Predstavljen je (online) Ricoh Pro Z75 B2+, prvi ink jet pisač za tisak iz arka koji nudi sve prednosti digitalnog tiska na bazi tonera te visoku produktivnost ink jeta.

Ricoh Pro Z75 odraz je današnjeg promijenjenog krajolika komercijalnog tiska zbog čega  donosi prošireni spektar aplikacija te rješava problem sve veće potražnje za poslovima manjih naklada.

Podržavajući  na današnjem tržištu hiper relevantne male naklade, prepoznat je kao “onaj koji mijenja pravila igre”. Dizajniran je s ciljem kako bi pomogao tiskarama da što brže prijeđu s ofseta na digitalno te da što prije postignu nove razine produktivnosti, kvalitete slike, fleksibilnosti i operativnih troškova.

Svi koji traže iznimnu produktivnost, jednostavnost upotrebe i svestranost medija na ofsetnim premazanim, nepremazanim i ink jet tretiranim podlogama profitirat će sa strateški dizajniranim RICOH Pro Z75.

Produktivnost

  • brzina ispisa od 4500 araka/sat(4/0) i automatska brzina dvostranog ispisa od 2250 araka/sat (4/4)
  • mogućnost tiska na različitim nepremaznim papirima težine 60-400gsm i ofsetnim premaznim papirima težine 73-400gsm (jednostavna migracija manjih poslova na digitalno)
  • B2 plus veličina medija 585×750 mm omogućuje impoziciju više slika u arak
  • novi digitalni front-end razvijen zajedno s EFI-em povezuje se s različitim workflow rješenjima, proširujući raspon i složenost poslova.

Kvaliteta

  • NOVA optimizirana RICOH tehnologija ispisnih glava podržava rezoluciju 1200×1200 dpi-a pri svim brzinama
  • NOVE boje na bazi vode postižu veći opseg kako bi se podudarale s ofsetom
  • NOVI sustav sušila pruža izvrsnu kvalitetu na tankom papiru bez uvijanja
  • NOVA tehnologija prijenosa papira osigurava preciznost na različitim formatima od B2 plus do A3 formata, što smanjuje otpad
  • točna Front to Back registracija korištenjem korekcije u stvarnom vremenu omogućuje veću dosljednost.

 „Naši inženjeri sintetizirali su izvanrednu platformu koja kombinira visoku pokrivenost boje s nižim troškovima ink jet-a  i učinkovitom B2 dupleks mogućnošću, što je više nego što se ranije mislilo da je moguće. Čvrsto vjerujem da je RICOH Pro Z75 proizvod koji je potreban tržištu i koji će pomoći snažnim komercijalnim tiskarima da zacrtaju svoj pravac kroz uzburkane vode prema održivijoj budućnosti u novom svijetu tiska“, rekao je Eef de Ridder.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content