Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prelistajte online izdanje aktualnog broja Print Magazina

I dok iščekujete posljednji ovogodišnji broj Print Magazin, koji vam stiže kroz 10-ak dana, aktualno tiskano izdanje sada je dostupno i u online varijanti na našoj web stranici.
Online izdanje Print Magazina identično je kao i tiskano te su oglasne stranice interaktivne. Namijenjeno je ljubiteljima  digitalnog svijeta!

Evo o čemu smo pisali u broju 5.
S obzirom da su se događanja uživo vratila u punom sjaju, dobar dio ovog broja posvećen je upravo njima. Početak jeseni obilježilo je prvo izdanje sajma PromoDays namijenjenog industriji promotivnih proizvoda. Detaljan izvještaj sa sajma, tko je sve bio, što se sve moglo vidjeti pročitajte u novom broju.
Nakon PromoDays-a, poslije dvije godine pauze održana je i beogradska Grafima. Bili smo i tamo i uvjerili se da regionalna grafička industrija ne posustaje. Posjetili smo i sajam Viscom u Milanu koji je uvijek pravo osvježenje u pogledu kreativnosti. Bio je tu još i DipaDay te Open House Symbol Grupe u Budimpešti i Zagrebu.

U temi broja pisali smo o CTP tehnologiji, pomalo zapostavljenoj, a toliko bitnoj u proizvodnji ambalaže. Predstavljamo Kodak i Cron tehnologiju te Asahi CTP ploče.
Što se tehnologija tiče, Konica Minolta najavljuje novi AccurioLabel 400, Fortuna Digital Felix Gluer automatsku ljepilicu i novi Kongsberg cutter, dok Mutoh predstavlja nove CMYK boje.

Prelistati ga možete ovdje!

Uživajte u čitanju, a ukoliko ste ipak skloniji, dobrom, starom mirisu papira, prijavite se za primanje besplatnog primjerka tiskanog izdanja Print Magazina 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content