Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Premijera HP Latex R serije

Uskoro premijera HP Latex R2000 flatbed pisača u Fortuni Digital!

 

U svojim kalendarima rezervirajte  29. i 30. studeni i posjetite Fortunu Digital u Zagrebu te doživite revoluciju u digitalnom tisku s najnovijom HP Latex R-serijom – R2000.

Ovaj prvi flatbed HP Latex pisač R-serije vaše poslovanje stavlja na višu razinu i pruža široke mogućnosti ispisa na premazne i nepremazne materijale, roll materijale (naljepnice, tapete, poliesterski tekstil i dr.) te pločaste materijale. Transformirajte razne površine živim bojama i sjajnom bijelom bojom uz pomoć Latex tehnologije, čak i na površinama poput poput drva i akrila koji zadržavaju teksturu podloge i nakon tiska na materijalu. Važno je za istaknuti kako su HP Latex boje na vodenoj bazi sigurne za zdravlje i usklađene s visokim eko standardima čime pružaju široke mogućnosti pri aplikacijama u zatvorenim prostorima.

Budite među prvima koji će isprobati ovaj najnoviji printer HP Latex R2000, a isti će svoju premijeru doživjeti na Danima otvorenih vrata Fortune Digital  29.  i 30. studenog,  od 9:00 do 16:00 sati u prostorijama Demo centra na adresi Samoborska cesta 203.

Uz HP printere, posjetitelji će moći isprobati i cutter ESKO Kongsberg C44 te proizvode brendova Fotoba, Flexa, Summa, Caldera softver, Pongs, Avery Dennison, Landor, Olfa, D.gen i mnoge druge.

Prijavite se za neku od vođenih tura i saznajte sve što vas interesira direktno od predstavnika brendova.

Vođene ture će se održati 29.11. od 11:00 do 12:00 sati te od 14:00 do 15 sati, a u petak 30.11. od 11:00 do 12:00 sati.

 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content