Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Premijera UV LEF-200 flatbed pisača

Poduzeće Digital Partner d.o.o., svima znano kao DIPA, ove godine slavi svojih prvih deset godina na tržištu digitalnih tehnologija ispisa. U početku fokusirani na pisače proizvođača Roland DG, vremenom su u svoj prodajni program stavili još nekoliko vodećih svjetskih proizvođača repromaterijala. Uz Roland DG, DIPA danas nudi i pisače Azon, termo preše Sefa te program doradnih strojeva za industriju širokih formata. Od repromaterijala, distribuiraju samoljepljivi program folija proizvođača 3M, folije za termotransfer njemačkog proizvođača Politape. U ponudi imaju i široki asortiman specijalnih materijala za industriju tiska širokih formata proizvođača Guandong, te program poduzeća Amblem koji se sastoji od printabilnih papira, filmova i tekstila u rolama.

Na DA! eventu će predstaviti najnoviji Rolandov UV pisač LEF-200 te Rolandov ekosolventni pisač/rezač.

Roland UV LEF-200 je najnoviji proizvod u seriji UV pisača iz Rolanda. Nudi izvanrednu kvalitetu ispisa, veću medijsku kompatibilnost i jednostavnost korištenja za personalizirane ispise. Uz ispis širine 508x330mm, LEF-200 ispisuje grafiku visoke kvalitete u boji, te bijelu boju na raznim materijalima, uključujući trodimenzionalne predmete do 100 mm debljine. Idealan je za proizvodnju suvenira i promotivnih proizvoda. S LEF-200 pisačem je zbog jednostavnosti korištenja omogućeno rukovanje i operatorima koji imaju minimalne vještine u radu s digitalnim tiskom.

Tisak na tekstil će prikazati korištenjem Roland ekosolventnog pisača sa ugrađenim rezačem za konturno rezanje folije. Koristit će Politape termotransfer folije koje će aplicirati na majice i druge tekstilne proizvode. Uz folije za izrezivanje koje se proizvode u desetke različitih boja, predstavit će posjetiteljima i folije za tisak koje se nakon toga konturno izrezuju i kao fotografije prenose na majice.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content