Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Premijere u Fortuni Digital na Danima otvorenih vrata!

Ovaj četvrtak i petak, 29. i 30.11. posjetite Fortunu Digital na Danima otvorenih vrata u Zagrebu, gdje ćete imati priliku direktno od stručnjaka saznati sve o strojevima koje Fortuna Digital ima u svojoj ponudi, te općenito o trendovima u digitalnoj industriji.

Na Danima otvorenih vrata moći ćete isprobati strojeve:

 • HP R2000
 • HP 335 Print &Cut
 • HP 570
 • ESKO C44
 • FOTOBA XLD170
 • FLEXA LAMINATOR X PRO
 • CALDERA V11/12

Ponosni smo predstaviti vam po prvi put u Hrvatskoj najnoviji i revolucionarni HP Latex R 2000 pisač! Izrazita kvaliteta tiska, intenzitet boja i ispis izražajne bijele boje po raznim vrstama podloga, osiguravaju rezultate koji će zasigurno nadmašiti svačija očekivanja.

Uz HP R2000, predstavit ćemo i HP 570 printer koji se odlikuje neprekidnim tokom ispisa čime povećavate produktivnost te štedite vrijeme i novac, a nudi pojednostavljeno upravljanje uređajem, opcijama, a sve u zatvorenom sustavu grijača – sušenja, bez emitiranja vlage u prostoru. Oba dana imat ćete priliku postaviti sva pitanja koja vas interesiraju vezano uz ove ili ostale HP strojeve, stručnoj osobi iz HP-a koja dolazi u Zagreb posebno za ovu priliku.

Svakako pripremite vaša pitanja i za ESKO predstavnika- Ishu Khurana, stručnjaka ESKO grafičkih sistema, koji će objasniti načine korištenja ESKO software-a u postizanju veće efikasnosti i učinkovitosti u vašem poslovanju. Također, na našem ESKO Kongsberg C44 rezaču demonstrirat ćemo razne načine kako povećati vašu produktivnost.

Predstavit ćemo i svjetski najpoznatiju tehnologiju Summa rezača S2 serije, s modelom 160 T koji idealno komplementira pisačima širokih formata, a ističe se korištenjem tehnologije motornog upravljanja nožem (tangencijalno) i velikom brzinom rezanja.

CalderaRIP sistem osnova je vaše efikasne proizvodnje koja vas uvijek drži iznad konkurencije. Oličje je povećanja produktivnosti, optimalne kompatibilnosti i visokokvalitetne izvedbe. Na Danima otvorenih vrata, stručnjak iz Caldere demonstrirat će kako pripremati ploče za obradu, fileove za naljepnice, barkodove i tiling.

Iz ponude Fotoba uređaja predstavit ćemo vam XLD 170 rezač koji pruža precizno praćenje rubova i osigurava automatsko izrezivanje savršeno četvrtastih postera. Ova FotobaXLD 170 izrezuje čak i neparalelno ispisane materijale, ne obazirući se na postojeće neravnine te dajući savršene rezultate.

Od laminatora imat ćete priliku upoznat se s najnovijim laminatorom – Flexa X PRO, pouzdan stroj idealan za postizanje rezultata bez mjehurića.

Prijavite se za vođene ture kroz koje ćete saznati sve što vas interesira direktno od strane stručnjaka pojedinih brendova!

Vođene ture će se održati:

29.11. (četvrtak)

 • 11:00 – 12:00 sati
 • 14:00 – 15:00 sati

 

30.11. (petak)

 • 11:00 – 12:00 sati

 

Vidimo se 29.i 30.11 u Fortuni Digital u Zagrebu, oba dana od 9:00 do 16:00 sati!

Najnoviji oglasi
 • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content