Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prezentacija Azon Matrix R pisača

Azonprinter, proizvođač digitalnih ink jet rješenja, Vas poziva na dane otvorenih vrata 19.03. i 20.03.2019. gdje će po prvi puta prezentirati svoje najnovije industrijsko rješenje digitalnog pisača AZON UV MATRIX R na hrvatskom tržištu.

Azon Matrix R industrijska serija nudi rješenja flat-bad UV-LED ink jet ispisa s veličinom od 1600 mm x 2500 mm te visinom ispisa do 25 cm uz mogućnost rukovanja teškim materijalima do 100 kg za unutarnju, vanjsku i industrijsku primjenu. Serija Azon Matrix R proširuje produktivnost i kreativnost ispisujući izravno na bilo koju vrstu materijala kao što su ABS, polikarbonat, TPU, PVC, drvo,  kamen, staklo, platno, keramika, aluminij i dodatno pokrivaju ADA i Brailleov 3D ispis kao i tisak na cilindričnim predmetima.

Prezentacija će se održati u prostorijama Azonprintera na lokaciji Fallerovo Šetalište 22, Stara Hala A.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content