Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prezentacija štampe na tekstilu u tvrtki Alim

Tvrtka Alim d.o.o. iz Visokog (BiH) organizira 23.11. 2017., u svojim prostorima event pod nazivom Otvorena vrata: Štampa na tekstilu.

Posjetiteljima će biti prezentirane edukacije o raznovrsnim tehnikama štampe. Također će se održati i kratke prezentacije novih proizvoda iz programa tvrtke Alim d.o.o..

Na ovom događaju će biti predstavljeni neki od brendova iz prodajnog asortimana tvrtke Alim.  Brother će  biti zastupljen sa svojim t-shirt štampačem i ovo će zapravo biti regionalna promocija Brother GTX štampača. Adler će biti zastupljen sa kolekcijom t-shirt majica. Guyenne će predstaviti različite papire namijenjene štampi, a Nanodiy će predstaviti svoje nove tehnologije Nanodiy Vintage i Nanodiy MTF za štampu na tamne majice.

Raznovrsnost ponude tehnika štampe na tekstil će zasigurno biti zanimljiva svima, od početnika pa do profesionalaca u štampi tekstila ali i za one tvrtke koje planiraju uvoditi ovaj segment štampe u svoje proizvodne pogone.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content