Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Manroland Evolution predstavljen u tiskari Lana

Karlovačka tiskara Lana bila je domaćin jednodnevnog druženja grafičara iz cijele regije. Povod ovom druženju bila je prezentacija tehnologije proizvođača grafičkih strojeva Manroland, s posebnim naglaskom na ofsetni stroj Manroland Evolution.

Prezentacija je održana u novoizgrađenom poslovnom prostoru tiskare Lana u poslovnoj zoni Ilovac u Karlovcu. Prezentaciji je prisustvovalo stotinjak grafičara iz cijele regije, od Slovenije i Mađarske pa do Makedonije.

Uvodni govor održao je dr.sc. Mario Barišić, predsjednik uprave Manroland Adriatica. Pozdravom dobrodošlice, prisutnima se obratio i g. Nikola Hanžel, vlasnik i glavni direktor tiskare LANA. Zadovoljstvo napretkom regije u grafičkom segmentu i pozicije Manrolanda u regiji izrazio je gospodin Juergen Holtrade, direktor prodaje Manrolanda. Dugogodišnji Manrolandov korisnik, tehnički direktor tvrtke Palladio East iz Vršca, g. Nenad Janošev iznio je pozitivna iskustva u korištenju četiri Manroland B1 stroja u njihovom pogonu. Posljednji stroj, Manroland Evolution, instaliran sredinom ove godine već je značajno pridonio ubrzanju procesa proizvodnje u ovoj tiskari iz Vršca.
Prezentaciju stroja Manroland Evolution vodio je dr. sc. Mario Barišić te g. Jens Kaiser koji je posjetitelje vodio kroz live demonstraciju.

U popodnevnim satima je za sve uzvanike održan svečani ručak u prostorima restorana Lana na karlovačkoj rijeci Korana. 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content