Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pridružite se seriji MultiPress webinara

Belgijska tvrtka Dataline i njihovo MIS/ERP rješenje MultiPress nisu nepoznata imena na našem tržištu. Radi se o modularnom softverskom rješenju namijenjenom ofsetnim i digitalnim tiskarama te sitotiskarima. Benefite korištenja prepoznale su i tiskare u našoj regiji.
Na stranicama Print Magazina nedavno smo donijeli priču o dugogodišnjem zadovoljnom korisniku, tiskari Grafokor. Intervju pročitajte ovdje.

Tvrtka Dataline konstantno radi na unaprjeđenju svog rješenja te je nedavno objavila verziju 5.4 softvera MultiPress. Nova verzija 5.4 Polaris uključuje niz novih značajki koje vašu proizvodnju mogu učiniti znatno učinkovitijom. 

Kako bi kvalitetno predstavili novu verziju Dataline je odlučio organizirati seriju webinara. 
Serija se sastoji od 9 webinara koji će se održavati petkom od 10:30h počevši od petka, 14. 4. 2023.
Svaki webinar traje oko 30 minuta, s dodatnim vremenom za vaša pitanja te obrađuje po jednu temu.
Svi webinari su besplatni.
Potrebna je samo vaša znatiželja, malo vremena i vaša prijava.

Iz tvrtke Dataline i Grafik.net, kao ovlaštenog distributera za našu regiju, pozivaju vas da bacite oko na teme i registrirate se na vrijeme!

Prijava za webinar: Multipress WEBNajnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content