Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prije godišnjeg stiže novi broj Print Magazina

Kako je glavni urednik i napisao u uvodniku, nismo se niti okrenuli, a već nas je „pregazilo“ pola godine. Ozbiljno smo zagazili u 7. mjesec, što znači da je vrijeme za četvrto ovogodišnje izdanje Print Magazina. Uskoro ga očekujte na svojim adresama.
Teme kao i uvijek raznolike.

Prvu polovicu godine obilježili su sajmovi. U ovaj broj ušla su izvješća s čak dva renomirana sajma. Prva je FESPA, održana krajem 5. mjeseca u Münchenu.
Novih rješenja bilo je dosta. Nemoguće ih je sve spomenuti, no kratak pregled vjerujemo da će biti dovoljan da steknete uvid u kretanja. Neki od ključnih trendova na sajmu, definitivno uključuju personalizaciju, ekologiju i održivost, snažan porast DTF rješenja, trend rasta tiska na tekstil te automatizaciju.

Odmah nakon Münchena, došao je Milano i ITMA – jedan od najprestižnijih svjetskih sajmova tekstila i odjeće. Vodeći proizvođači digitalnih tehnologija tiska potvrdili su rast tekstila i pokazali brojna rješenja koja zaista sve ozbiljnije mijenjaju tekstilnu industriju.
Dio tih trendova moći će se vidjeti i na nadolazećem Textile Week Adria, kojeg najavljujemo za jesen u Zagrebu.

Ljetni Print Magazin kao temu broja donosi promotivne proizvode. Industrija je to koja na globalnoj razini sve više raste. Osjeti se taj trend i na tržištu naše regije. Promotivni proizvodi važan su dio suvremenog poslovanja. Uvriježili su se kako u B2B tako i u B2C odnosima. Donosimo pregled trendova i kretanja te razgovore s vodećim regionalnim distributerima. Zanimljiva su njihova opažanja.

Uz to, pisali smo i o:

  • posjetu studenata Grafičkog fakulteta u Zagrebu Print Grupi, Printera Grupi, Radinu i Radin Printu
  • važnosti Fogra certificiranja
  • sublimaciji koja sve više postaje mainstream tehnologija
  • investiciji u Eterna strojeve štamparije Tuli
  • novom Mimaki printeru u Stega Tisku
  • novom Flora printeru u Ars Kopiji
  • all-in-one digitalnoj transformaciji tiskare Galešnik uz Konica Minolta rješenja
  • ….

Sve u svemu, ako još niste, prijavite se za primanje Print Magazina (besplatno je!), ali i za tjedne Print Magazin newslettere koji donose regionalne i svjetske novosti.
Želimo Vam ugodno ljeto dok negdje u hladu budete čitali novi broj!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content