Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

PRIMEFIRE 106 – digitalna revolucija

Vodeći svjetski proizvođač grafičkih strojeva, Heidelberg, agresivno ulazi u digitalni svijet i to u više područja.

 

Drupa 2016 je iskorištena za svjetsku premijeru modela “Primefire 106” koji kombinira vrhunsku Heidelberg mehaniku i Fujifilm Samba print glave. Ispisni agregati sa bojama su zamijenjeni sa vrhunskom singlepass tehnologijom. “Primefire 106” ima sedam ispisnih linija sa CMYK, narančastom, zelenom i ljubičastom bojom. Kombinacija sedam boja i “Heidelberg multicolor tehnologija” omogućuju ispis 95% Pantone skale boja. Maksimalan format ispisa je B1 – 70x102cm, a brzina u najvišoj kvaliteti je oko 2500 araka na sat.

 

HEIDELBERG_PrimeFire-9

 

“Primefire 106” kombinira najbolje od klasične i digitalne tehnologije tiska. Fleksibilnost i svestranost uzete su od digitalnih tehnologija, a brzina i preciznost su karakteristike Heidelberg offset uređaja. “Primfire 106” donosi inkjet tehnologiju najviše kvalitete za industrijsku upotrebu.

 

Print-Magazin---banner-HR

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content