Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print 4.0 – pametna, automatizirana i profitabilna tiskara

Precizna definicija onoga što industrija 4.0 zapravo znači za tiskarsku industriju, odnosno za Print 4.0, ne postoji, no ono što je sigurno, ističu stručnjaci, da će dovesti do pomaka trenda i percepcije onoga što tiskara jest. Ono što većina tiskara mora znati je to da će morati proći kroz značajnu preobrazbu kako bi ostvarile punu prednost industrije 4.0 – ne samo u smislu načina proizvodnje, nego i strategije poslovanja i politike upravljanja.  Kako bi ostali profitabilni, vlasnici tiskara trebaju planirati unaprijed, integrirajući svoje radne tijekove u jedan sustav upravljanja i povezujući cjelokupni proces proizvodnje u jednu cjelinu. Tiskare koje automatiziraju svoje poslovanje povećat će svoju konkurentnost i produktivnost, a time i zaradu.
Ne znate kako to postići?

Odgovore potražite na konferenciji Print 4.0 koja se 26. 4. 2018. održava u hotelu Terme u Čatežu (Slovenija).

Prijavite se!

Između ostalog očekuje Vas:

  • .
  • dr.sc. Ivica Veža s Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Sveučilišta u Splitu koji će govoriti o razvoju inovativnog pametnog poduzeća u grafičkoj industriji.Takvo poduzeće treba imati specifičan način razmišljanja, proizvodnu i organizacijsku tradiciju te strateški razvijanu edukaciju.

 

  • .
  • Davy Verstaen iz tvrtke Dataline Solutions iz Belgije; on će predstaviti Multipress, sveobuhvatno praktično rješenje za upravljanje kompletnim poslovanjem svih oblika Riječ je o jedinstvenom, izvrsno organiziranom i jednostavnom alatu.
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content