Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print 4.0 – ponovno otkrivanje tiska?

Proizvođači i dobavljači u grafičkoj i s njom povezanim industrijama suočavaju se sa značajnim promjenama uobičajenih poslovnih praksi. Promjena tradicionalnih koncepata i proizvodnje i upravljanja postaje nužnost za sve one koji žele ići naprijed. Veći opseg poslova i masovna proizvodnja sa sve učinkovitijim tiskarskim i doradnim strojevima doveli su do nižih troškova proizvodnje po komadu.

Zbog svega toga se grafička industrija danas nalazi pred izazovom koncepta “masovne prilagodbe” (mass customization) koji vodi do individualiziranih, fleksibilnih i pametnih digitalnih proizvodnih procesa Printa 4.0.

Kako biste na vrijeme uhvatili korak s promjenama i prilagodili svoje proizvodne procese pridružite nam se 26. 4. na konferenciji Print 4.0 u Čatežu (Slovenija) u hotelu Terme.

Očekuju Vas odlične teme i još bolji predavači koji će Vam približiti globalni i regionalni značaj Printa 4.0 te vas savjetovati kako ga uspješno iskoristiti. Tko su oni i o čemu će govoriti pogledajte u programu.

Prijavite se!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content