Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print 4.0. pred vratima

Još je tri dana ostalo do početka prve regionalne konferencije posvećene značajnim promjenama koje u poslovanje tiskara donosi 4. industrijska revolucija, odnosno Print 4.0.

Cilj konferencije Print 4.0“, koja će se održati u četvrtak, 26. 4. u hotelu Terme, Čatež, Slovenija je pokazati kako uz Print 4.0, uz automatizaciju i digitalizaciju proizvodnih i upravljačkih procesa poslovati jednostavnije, brže i inovativnije; kako povećati učinkovitost, fleksibilnost i profitabilnost te kako što jednostavnije i bezbolnije proći kroz ovu transformaciju.

Očekuju Vas odlične teme i još bolji predavači koji će Vam približiti globalni i regionalni značaj Printa 4.0. Sve detalje, program i prijavnicu pronaći ćete ovdje.

Uz ponuđače rješenja, konferencija će okupiti tiskare, korisnike usluga tiska, predstavnike različitih industrija, renomirane grafičke stručnjake s područja Adria/Balkan regije.  Pridružite nam se!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content