Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Magazin događanja u 2023.

Događanja uživo u obliku sajmova, konferencija, prezentacija, panela važan su dio poslovanja. Koliko su bitni nismo shvaćali ozbiljno sve dok nam se nisu dogodile 2019. i 2020. godina.
Razgovore uživo s postojećim klijentima, upoznavanje novih, predstavljanje ponude i rješenja, neobavezno i ugodno druženje koje može dovesti do ozbiljnih poslovnih suradnji ipak ništa ne može zamijeniti.
Print Magazin svoje je evente organizirao kada nitko drugi to nije uspio, vjerujemo da će tako biti i 2023. S puno optimizma stoga najavljujemo događanja u 2023. godini.

Sajam Print 21

15.  i 16 . 3.  2023. – Sarajevo,  Hotel Radon Plaza

Bit će ovo prvo sarajevsko i ukupno četvrto izdanje sajma Print21.
Sajam grafičkih tehnologija Print21 posvećen je predstavljanju trendova i mogućnosti digitalnih tiskarskih tehnologija i rješenja koji obuhvaća sve, od malih aplikacija do velikih formata, sign& promo segmenta, digitalnog komercijalnog tiska iz arka, tiska tekstila, tiska etiketa, softverskih rješenja…
Prvo sarajevsko izdanje sajma okupit će sve važne dobavljače strojeva i opreme. Slobodnih štandova još je svega nekoliko, stoga ukoliko ste zainteresirani, javite se!

Sajam Print 21 +  Promodays

20. i  21.  4.  2023. – Ljubljana, Gospodarsko Razstavišče

Mjesec dana nakon Sarajeva, Print21 seli u Ljubljanu. O interesu najbolje govori podatak da su svi izlagački prostori, njih ukupno 16 već popunjeni! Svi vodeći dobavljači renomiranih svjetskih brendova čekaju vas na sajmu.
No, Ljubljana osim Printa21, u hali pored donosi i sajam promotivnih proizvoda Promodays koji je prvi put održan ove jeseni u Zagrebu. Cilj je okupiti sve vodeće regionalne dobavljače promotivnih proizvoda, poslovnih poklona, suvenira, tekstila koji će pokazati trendove za 2023.

TextileWeek Adria  + konferencija Digitalni tisak tekstila

11. i 12. 10.  2023., Zagrebački velesajam, dvorana Globus

Nakon pet godina ponovno u fokus vraćamo tekstil koji iz godine u godinu postaje sve popularniji dio grafičke industrije. Kroz TextileWeek planiramo sagledati tekstil s raznih strana – od materijala, preko boja i tehnologija tiska sve do ekologije i krajnjeg korisnika. Usko specijalizirani sajam tekstilnih rješenja obuhvatit će sve, od fashion segmenta, signage-a do home decora.
Uz izlagački dio očekuje vas i konferencija posvećena rješenjima, trendovima i izazovima u digitalnom tisku tekstila.

Na vrijeme planirajte koja Print Magazin događanja u 2023. ćete posjetiti.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content