Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Magazin i u 2019. priprema niz događanja!

Grafička industrija nalazi se u jednom od najizazovnijih razdoblja u proteklih 10-ak godina. Zahtjevi klijenata sve su veći, a tehnologija iz dana u dan ide naprijed.
Kako se nositi sa svim tim, kako biti u toku s trendovima, kako uložiti u pravi stroj, kako pronaći novu ideju, kako bolje iskoristiti mogućnosti stroja, kako naći nove klijente, kako starima ponuditi dodanu vrijednost, kako povećati zaradu … sve su to pitanja koja muče grafičare, a odgovori je gotovo nemoguće dobiti na jednom mjestu. Konferencije, sajmovi, radionice idealna su mjesta za traženje odgovora na ta pitanja, a na dio njih pokušat ćemo odgovoriti u sklopu događanja koja Print Magazin organizira u 2019.

Dakle, edukacija se nastavlja!
Sva događanja primarno su usmjerena grafičkoj zajednici, odnosno tiskarama te proizvođačima tehnologija i repromaterijala. No, osim njih želja nam je u projekte uključiti i edukacijske ustanove i grafička udruženja, ali korisnike usluga tiska među kojima želimo popularizirati PRINT i pokazati njegove neograničene mogućnosti.
Upravo zato su nam potrebna događanja koja će unaprijediti vještine branše kako bi se uspješno nosila s novim zahtjevima klijenata i naprednom tehnologijom.
U 2019. za Vas organiziramo:
– 3. po redu DA! – Digitalne Aplikacije
– konferenciju o trendovima u grafičkoj industriji Print 365
– konferenciju posvećenu jednom od najprofitabilnijih segmenata Ambalaža i etikete.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content