Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Magazin kreće sa distribucijom u Srbiji i Crnoj Gori

Globalizacija nije mimoišla ni ured Print Magazina. Nakon dvogodišnjeg rada i otvorena tri tržišta – Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, od sljedećeg mjeseca distribucija Print Magazina kreće i za područje Srbije i Crne Gore.

Besplatan časopis, dostavljen na adresu poduzeća pokazao se kao uspješan recept za komunikaciju između proizvođača i distributera grafičke opreme te korisnika grafičke opreme i grafičkih tehnologija sa druge strane.

Uz prezentaciju grafičkih proizvoda, svaki broj tematski obradi dio neke teme korisne djelu čitateljstva. Od tiska na tekstil, lfp pisača, print glava, inkjet boja… pokušavamo biti jednostavni, ali poučni. Brzi razvoj tehnologija koji je zahvatio grafičku industriju tjera vlasnike tiskara, voditelje proizvodnje na stalna usavršavanja i praćenje trendova. Print Magazin svojim konceptom praćenja najvažnijih regionalnih sajmova te odličnom komunikacijom sa proizvođačima usmjerava čitatelje u smjeru novih tehnologija.

Određeni dio naklade Print Magazina dostavlja se najvećim poduzećima u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH. To su najveća poduzeća iz raznih sektora od telekomunikacijskih usluga, banaka, metalne, prehrambene, kemijske, farmaceutske industrije… Trenutno se na listi primatelja Print Magazina nalazi šest stotina poduzeća koja su najveći korisnici grafičkih proizvoda u regiji. Nama je cilj prezentirati i njima nove tehnologije, skrenuti im pozornost na tiskare koje prate svjetske trendove i u mogućnosti su odraditi i najzahtjevnije grafičke proizvode uz vrlo visoku kvalitetu.

Pozivamo sva zainteresirana poduzeća ili pojedince iz grafičke ili povezanih djelatnosti da se prijave na našoj web stranici za primanje Print Magazina.

PRIJAVA ZA PRIMANJE ČASOPISA

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content