Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Magazin medijski pokrovitelj Grafime, Viscoma Düsseldorf i FESPE Eurasia

Print Magazin ove jeseni medijski podržava i sudjeluje na tri značajna sajma za grafičku industriju.

Jedan je regionalnog karaktera, a riječ je o nedavno završenoj Grafimi, održanoj od 27. do 30. 9. u Beogradu.
Ovogodišnja Grafima okupila je 71-og izlagača, najvećim dijelom iz zemalja regije koji su pokazali raznovrsne tehnološke novitete i inovativna rješenja. Posjetitelji sajma mogli su uz velik broj izloženih strojeva, najvećim dijelom posvećenih digitalnom tisku, veliku ponudu repromaterijala i sirovina te softverskih i IT rješenja, na štandu Print Magazina prelistati i uzeti primjerak časopisa. S obzirom da je riječ o jedinom regionalnom časopisu posvećenom grafičkoj industriji, interes je bio iznimno velik.
Uz Grafimu, Print Magazin medijski podržava i Viscom, jedan od najpoznatijih svjetskih sajmova kada je riječ o vizualnim komunikacijama. Viscom se od 18. do 20. 10. održava u Düsseldorfu, a na njemu će sudjelovati oko 300 izlagača iz 71 zemlje svijeta. Oni će predstaviti trendove na području tiska velikog formata, sign&display sustava, digitalnog marketinga, dizajna etiketa, a prema riječima organizatora, jedna od glavnih tema bit će tisak u službi dizajna interijera.
Krajem godine se održava najznačajnija sajamska manifestacija FESPA Istanbul, koja svojim djelovanjem značajno gravitira području regije Balkan i veliki dio posjetitelja s naših prostora koristi ovu manifestaciju za upoznavanje s novim tehnologijama i materijalima iz svijeta grafičke industrije. FESPA Eurasia će se održati na prostoru CNR Expoa, u blizini istanbulskog aerodroma Ataturk, u periodu od 07. do 10.12. ove godine.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content